Privacy Policy • Bioservo Techonologies

Privacy Policy

Bioservo Technologies AB är förpliktigad att skydda din integritet och denna sekretesspolicy anger vilken typ av information vi samlar in och vad vi gör med den.Bioservo varken säljer, hyr ut eller lånar ut adresslistor för nyhetsbrev, registrerade uppgifter eller användningstrender till något bolag eller någon annan organisation utanför vårt företag. Vi kan dela informationen med web producent eller reklambyrå som arbetar på vårt uppdrag.

Om du blir kontaktad via epost utan att du själv begärt det får du information om hur du kan avregistrera dig från fler meddelanden.

Hur vi behandlar dina personuppgifter

Personuppgiftslagen, PuL, syftar till att skydda att din personliga integritet inte kränks vid behandling av personuppgifter. Dina personuppgifter får endast behandlas om du har godkänt det, eller om det finns stöd i PuL eller annan lag.

Du godkänner när du skickar formuläret

Enligt PuL får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. När du klickar på knappen ”Skicka” eller ”Anmäl” i våra formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för ovanstående ändamål.

Vilka personuppgifter som sparas

Personuppgifter är uppgifter som på ett eller annat sätt kan kopplas till dig som person. Det kan vara uppgifter såsom namn, personnummer, telefonnummer, e-postadress. När du fyller i ett formulär på vår webbplats eller sänder ett mail med dina uppgifter sparas de uppgifter du anger.

Dina rättigheter enligt PuL

Vi följer de svenska lagar och föreskrifter som gäller inom området. Enligt PuL har du rätt att begära att felaktiga personuppgifter ska rättas, blockeras eller raderas. Du har även rätt att en gång per år, gratis, begära skriftlig information, ett så kallat registerutdrag, om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig genom att skicka en skriftlig undertecknad ansökan till vår adress nedan. Märk ansökan med ”Begäran om registerutdrag”.

Läs mer om personuppgiftslagen på Datainspektionens webbplats